Thursday, February 24, 2011

Oh! Malaysia 2

video

Gua tak sempat nk extend video. Bile dah gol je trus excited tertekan button stop. haha.

Wednesday, February 23, 2011

Oh! Malaysia

1. Saya baru balik dari Stadium Melawati Shah Alam.

2. Tempat ini memang sesuai dilawati oleh penggemar sukan bola sepak tanah air.

3. Malam ni dua gol berjaya dihasilkan oleh pemain kebangsaan menentang Pakistan untuk siri kelayakan Olimpik London 2012.

4. Semoga prestasi ini terus positif.

5. Apa apa pun tahniah untuk skuad Coach Kim Swee. Pemainan sungguh mengujakan.

6. Sepatutnya kita boleh dapat banyak lagi gol. Namun nasib kurang baik cuma dapat dua sahaja.

7. Saya sempat merakam kan aksi gol yang pertama. Tapi esok sajalah upload bagi korang tengok. sekarang ni malas. nak tido. Selamat malam Malaysia.

Sunday, February 20, 2011

Oh! Honda

1. Biasa ah saya org baru dtempat kerja.

2. "Eh bro. Pergi kerja naik apa?"

3. " Honda"

4. "Pergh! terbaik! Honda ape"

5. "Boon Siew Honda"

6. "Haha"

Friday, February 4, 2011

Oh! banjir


banjir weh banjir.


Tuesday, February 1, 2011

Oh! Neo S2000


1. Just quick Vids how they fight over a rally using our own S2000 Satria Neo.

2. Sape kate Proton ni tak bagus. Kalau buat betul betul jadi bagus la.

3. Proton sememangnya menuju ke arah yang positif sejak kebelakangan ini.
Satu demi satu kejayaaan ditempa.

4. Di harap usaha ini berterusan.

5. Way to go Malaysians!


Copyright © 2008 - Budinol'spedia - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template